Samsung Galaxy S10e 3D modeli prikazuju telefon iz svih uglova

Nakon što su se ovih dana pojavili zvanični renderi za Samsung Galaxy S10/S10+ model, sada imamo i fotografije najmanjeg modela u dolazećoj liniji južnokorejske kompanije – Galaxy S10e (Lite).

Galaxy S10e će karakterisati dosta svedeniji hardver u odnosu na druga dva modela iz linije, kako bi se postigla niža cena. Raniji izveštaju su sugerisali da bi Samsung mogao koristiti jeftiniji in-display senzor za ovaj model, ali prema navodima WinFuture-a, S10e će imati senzor otiska prsta sa strane.

Sem podatka o senzoru otiska prsta sa strane, nove fotografije uglavnom potvrđuju detalje koje smo o telefonu čuli ranije. Očekuje se 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora, 5.8-inčni displej bez zakrivljenih ivica. Takođe, na poleđini se očekuju dve kamere, dok će S10 i S10+ imati po tri kamere na poleđini.

Galaxy S10e će, prema procurelim fotografijama, biti dostupan u crnoj, beloj i zelenoj varijanti, a očekuje se i žuti model koji će stići kasnije. Samsungov Unpacked događaj je zakazan za 20. februar u San Francisku, pred MWC 2019.

Izvor: Phandroid

Ostavite komentar...

avatar