Cooler Master obnovio svoju audio liniju sa dva nova modela in-ear slušalica

Kompanija Cooler Master je pre par dana u Holandiji svoju audio liniju obogatila sa dva nova modela in-ear slušalica: MH710 i MH703.

„Želeli smo da donesemo simpatične slušalice koje će zadovoljiti potrebu mobilnog gejminga, prenosivosti i male težine. Sa našom patentiranom Focus FX 2.0 tehnologijom, možete pojačavati bass samo jednim klikom.“, rekao je Bryant Nguyen, kompanijin Generalni menadžer za periferije.

MH710 i MH703 će biti prvaci pro gejminga. Sa svojim neodimijumskim drajverima od 10mm nude nam odličan hi-fi zvuk, a kako bi udobnost doveli na najviši nivo, korisnik ima mogućnost da bira jastućiće koji mu najviše odgovaraju.

Multi-platfomnu kompatibilnost potvrđuje to da slušalice možemo spojiti sa računarom, PlayStation 4 i Xbox One konzolama, kao i sa većinom mobilnih uređaja. Za dodatni „boost“ MH710 model je obogađen Focus FX 2.0 tehnologijom koja nam daje mogućnost da biramo između impresivnog bassa, čistog zvuka za slušanje muzike i gledanje filmova ili da se u svetu gejminga bez problema orjentišemo u odnosu na protivnika, a da bude još bolje sve te profile možemo menjati pomoću jednog klika.

MH710 i MH703 bi po svemu sudeći trebale biti premium izbor u segmentu in-ear slušalica, zvog odličnog zvuka i neverovatnog gejming iskustva.

Novi Cooler Master in-ear modeli bi se trebali pojavili kod lokalnih ritejlera u Evropi od 20. Februara, po preporučenoj ceni u 59,99EUR (MH710) i 39,99EUR (MH703). Kao i uvek cena će varirati u odnosu na region, a više informacija možete pronaći na sajtu Cooler Mastera.

Izvor: Cooler Master

Ostavite komentar...

avatar